2020-10-01 15:48:51• hírek • Szatmár.ro

Virtual Autonet Mobility Show – az első virtuális autóipari kiállítás Romániában

Az Autonet Import Kft. mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy partnereivel a jól működő szakmai együttműködés mellett személyes kapcsolatot is kiépítsen. A cég nevével fémjelzett Mobility Show egyike azon kezdeményezéseknek, melyeknek sikerült tökéletesen ötvöznie e két dimenziót azáltal, hogy közvetlen kapcsolatot teremt az alkatrészgyártók, a romániai autójavító ipar szakemberei és az Autonet csapata között. A jelenlegi nehéz helyzet ellenére is a szatmári cég úgy gondolja, e dolgok kiemelt fontossággal bírnak, épp ezért annak érdekében, hogy életben tartsák e hagyományt, az eseményt az online térbe költöztették át.

A Virtual Autonet Mobility Show platformján - www.virtualmobility.ro – az autós háttéripar legfontosabb szereplői virtuális standokkal vannak jelen, csakúgy mint az Autonet cégcsoport tagjai és részlegei. A kiállítók presztízsének és elismertségének köszönhetően az esemény magas szakmai nívót képvisel, és lehetőséget nyújt a látogatóknak arra, hogy megismerjék az autóipar e szeletének legfontosabb újdonságait. A virtuális seregszemlén résztvevő partnerek közül a teljesség igénye nélkül kiemelhetjük a Bosch, Brembo, Castrol, Continental, Delphi, DRIv, Elring, Exide, KYB, Mahle, Mann Filter, Mobil 1, NRF, Schaeffler, Valeo, Varta és ZF/TRW márkákat is.


A szakmai rész mellett a Virtual Autonet Mobility Show rendelkezik olyan szegmensekkel is, melyek kikapcsolódási lehetőségekkel várják a család minden tagját.


„Ha mérlegre állítjuk az elmúlt éveket, tisztán látszik, hogy az Autonet által szervezett kiállításokon és konferenciákon nem kevesebb mint 5-6 ezer ügyfél és több mint 300 autóalkatrész-beszállító vett részt. Épp ezért elképzelhetetlennek tartottuk, hogy ez a rendkívüli év a szakma legjobbjai és ügyfeleink találkozása nélkül teljen el. A mai startot egy hat hónapos felkészülés előzte meg, és roppant büszkék vagyunk arra, hogy a legfontosabb beszállítók és autós háttéripari szolgáltatók is mellettünk vannak e különleges projektben” – nyilatkozta Cristian Matei, az Autonet Import Kft. ügyvezető igazgatója.


„Információnk szerint Romániában még senki sem hozott létre olyan platformot, mely kifejezetten egy virtuális expónak adna helyet, épp ezért büszkék vagyunk rá, hogy mi lehetünk az elsők, akik ilyen koncepcióval rukkolnak elő. A hagyományos keretek között szervezett eseménnyel szemben az online kiállításnak megvan az az előnye, hogy egy teljes hónapon át megtekinthető, illetve hogy a 3D-s standok felhozatalát naponta új tartalmakkal, játékokkal és nyereményekkel egészíthetjük ki. Külön öröm ugyanakkor számunkra, hogy az egyedi platformot egy szatmárnémeti céggel, a Pole.ro-val valósítottuk meg” - zárta Ilonczai Tamás, az Autonet Import Kft. marketingigazgatója.


A Virtual Autonet Mobility Show október 1. és 31. között zajlik a www.virtualmobility.ro honlapon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: